Get Adobe Flash player

Foredrag

          I 1990′erne havde Marianne travlt med at rejse verden rundt for at hente medaljer sammen med De Jernhårde Ladies. I det nye årtusinde har marianne stort set lagt håndbolden på hylden og har lavet masser af TV på DR1, Sporten og sundhedsmagasinet Ha det godt. Hun har siden medalje høsten I 90’erne holdt mere end 500 foredrag og kurser for erhvervslivet.

Derudover er Marianne forfatter og medforfatter til en række bøger, og er fast klummeskribent I Hjemmet og Helse og nu også Hestemagasinet, da Marianne har udviklet en nyt Koncept “Vejen til hastens hjerte – og dit eget!” – læs mere om dette på www.horsessense.dk.

Mariannes foredrag er spændende og inspirerende og du kan ikke undgå at lade dig rive med. Med en god portion humor og selvironi holder hun blandt andet foredrag om at være menneske, team-spirit, samarbejde og motivation. Marianne vender tingene på hovedet når hun taler om emner som værdier, målsætninger og high performance. Hun angriber dem fra nye vinkler og beder tilhørerne om at sætte deres egen dagsorden i hverdagen.

Marianne har et særligt hjerte for at vi mennesker finder tilbage til os selv, finder balancen I vores liv både fysisk, psykisk og spirituelt, og hun afliver alle undskyldningerne for at blive I hamsterhjulet. Du er nødt til at bruge kræfter på at blive den bedste udgave af dig selv ellers knækker du halsen, siger Marianne som selv dyrker både meditation, yoga og så finder hun Nuets kraft sammen med sine heste.

Sammen med hestene har Marianne fundet en vej til at møde sig selv, bruge sin intuition, lytte, mærke og ikke mindst være leder uden at dominere.

Det kræver ikke kun mod, men også selvtillid, selvværd og blod, sved og tårer at finde din KRAFT til at være mennesker og til at finde din DRIVKRAFT til at leve i sund balance I en verden hvor hjulene kører meget stærkt – og til at lede sig selv og andre med hjertet!