Get Adobe Flash player

TRUE LEAD - en helt ny tilgang til at arbejde med ledelse

FOREDRAG ELLER KURSUS

At være True Lead betyder, at du har fundet kraften i dig selv, at du står i og ved dig selv, og at du er i stand til at mestre dig eget liv, dine følelser og dine potentialer. Med denne kraft vil du være i stand til at vise vejen for andre – du er i stand til at være en autentisk leder!

Din virksomhed eller organisation kan booke mig til et foredrag, om autentisk ledelse - eller

DIn virksomhed eller organisation kan booke et kursus i autentisk ledelse, med hesten som hjælper.

kys

Som leder, underviser eller vejleder er det vigtigt at være i stand til at se, fornemme, mærke og høre, hvad dine medarbejdere, elever eller klienter har brug for. 

Når du leder eller vejleder andre mennesker må du kunne være neutral, se klart og ikke blive ramt af egne projektioner. Vejen til hestens og dine medmenneskers hjerter går gennem dit eget hjerte. Derfor er du først nødt til at gå vejen selv.

Hesten er vores spejl, og den fortæller os, hvad vi har brug for at vide. Det kræver af os, at vi kan møde op uden planer, projekter eller ambitioner og uden at vide, hvor det ender. Kun dér vil vi kunne se vejen. Du må derfor udvikle din intuition og lære at stole på den. Du må lære at stå tillidsfuldt i det åbne! Og hesten er den bedste hjælper.

Hesten er til stedet i nuet, den har den fineste intuition og den læser dig som en åben bog.
Heste er mestre i at undervise os i nonverbal kommunikation.

Når du som leder gennemgår et kursus med heste, får du/I en helt fantastisk oplevelse af hvad reel ledelse går ud på. Nemlig om du er opmærksom, nærværende, tydelig og troværdig. Du vil blive spejlet i forhold til dine værdier, din empati, tillid og ligeværdighed. For at være med til at lede og udvikle andre må du nødvendigvis også kunne lede og udvikle dig selv.

Du får både teoretisk og praktisk undervisning og du går med garanti hjem med en følelse af større indsigt og forståelse for hvad autentisk ledelse er for dig.

For mere information om priser på indhold, foredrag eller kurser - kontakt mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.