Get Adobe Flash player

Valdesmart


Valdesmart er en virtuel bog som du kan købe på Bogbasen.dk
Bogen forhandles altså ikke i almindelig boghandel.

Du kan bestemme om det er mor eller far der snorker. Du kan også bestemme hvilket dyr der lærer Valdesmart at knække nødder.
Og så kan du skrive en personlig hilsen til den du giver bogen til!

Bogen er illustreret af Lars Munck.

Uddrag:
Valdesmart er en helt almindelig dreng. Han leger med sin kammerater. Han kører også på cykel og han spiser mad og falder i søvn om aftenen. Men måske er der alligevel noget særligt ved Valdesmart. Han kan nemlig noget som ingen andre kan. Ja, jeg har i hvert fald ikke hørt om andre der kan det han kan. Valdesmart han kan nemlig tale med dyrene.

Men det er der ingen i hele verden der ved. Og de MÅ heller ikke vide det. Det er nemlig hans helt egen hemmelighed. Og han har i øvrigt også lovet dyrene ikke at røbe noget overfor nogen andre mennesker. Dyrene siger, at det kan blive farligt for dem, hvis Valdesmart røber sig! Hvordan det kan blive farligt er Valdesmart ikke selv helt klar over, men han har tænkt sig at holde, hvad han har lovet!

Uddrag:
Men så var der den morgen, hvor der skete noget forfærdeligt. Valdesmart kan ikke lide at tænke på, hvad der skete, så det lader han for det meste være med. Men han fandt ud af hvorfor det var så vigtigt ikke at røbe sig. Hvorfor det kunne blive farligt for dyrene hvis menneskene vidste han kunne tale med dyrene.

Uddrag:
Valdesmart vidste snart ikke hvad han skulle stille op. Så han begyndte at løbe rundt i skoven og råbe ”kuk-kuk – KUK KUK”. Jægeren blev meget vred på Valdesmart og råbte af ham. ”Kan du så tie stille, din dumme knægt. Du skræmmer do dyrene bort”. Men Valdesmart blev bare ved og ved, og til sidst tog jægeren Valdesmart hårdt i armen. Valdesmart blev bange. Men så begyndte Jægeren at gå ud af skoven, hen mod bondegården hvor han boede. Valdesmart græd og græd og jægeren troede det var fordi han skældte ud eller måske fordi det gjorde ondt? Men Valdesmart græd ikke fordi det gjorde ondt. Han græd, fordi han var så bange for at miste sine allerbedste venner. Enten fordi de blev skudt, eller fordi dyrene troede det var ham, der havde taget jægeren med ud i skoven.