Get Adobe Flash player

Hvad sagde de?

Hun forandrede mit liv
Det var en stor udfordring for den tidligere bedemand Anne Skipper, da hun meldte sig til TV 2-programmet ”Skindet Bedrager”. Her fik hun 16 dage til at forvandle sig til stand-up komiker, så hun kunne overbevise dommerpanelet om, at hun aldrig havde lavet andet.

Jeg skulle præstere noget, som jeg faktisk ikke troede på, at jeg kunne. Alt var nyt, anderledes og svært, og jeg kunne slet ikke huske de jokes, jeg skulle sige. Jeg skulle jo op på en scene og præstere foran flere hundrede mennesker, og jeg var ved at opgive det hele, husker hun.
For at hjælpe Anne Skipper hyrede man Marianne Florman som coach. Hendes rolle var at få den 44-årige bedemand til at tro på sig selv og sin nye rolle foran et publikum.
"Hun bad mig om at finde på mit eget mentale fristed, hvor jeg kunne tage hen, når jeg blev nervøs lige inden showstart. Jeg valgte en græsk ø, jeg tidligere har besøgt, hvor solen skinner dagen lang, og hvor jeg føler mig fri og lykkelig. Her glemmer jeg, at jeg er nervøs, og resten af verden forsvinder for en stund", fortæller hun.

Det mentale fristed var blot et af de råd, Marianne Florman gav den tidlige bedemand. Og som fik Anne Skippers debut som stand-upper til at gå langt bedre, end hun selv havde turde håbe på, hvor selv Annes mand var forundret over den udvikling, der var sket med hende. Og Anne selv er ikke i tvivl:

"Hvis ikke hun havde hjulpet mig, tror jeg ikke, at jeg havde fuldført."

Samtalerne fik faktisk Anne Skipper til at tro så meget på sig selv, at hun i det virkelige liv tude tage springet fra sit embede som bedemand til en helt ny verden, hun ikke havde erfaring med overhovedet: som bestyrer af butik Crazy på Djursland.


"Tidligere holdt jeg mig meget tilbage, men nu gør jeg det, jeg har lyst til. Jeg kalder mig selv Miss Crazy, for jeg kaster mig bare ud i livet uden at stoppe op og tænke nærmere over det."

Anne Skipper er ikke et sekund i tvivl om, at Marianne Florman har ændret hendes liv til det bedre.

"Min udstråling er anderledes end tidligere, for nu lever jeg mit liv, som jeg har lyst til. Jeg har virkelig lært mig selv at kende, og jeg har det super godt nu!"
 


Danske Bank
Tak for et godt indlæg med begejstring og energi. Du gjorde en forskel.
De to afdelingschefer fik gode indfaldsvinkler til en kommende top-down budgetfase, samt inspiration til at arbejde med bankens kærneværdier!


Teknologisk Institut
Deltagene udfyldte et evalueringsskema hvor du blev vurderet både på det faglige indhold og for det præsentationsmæssige på en skal fra 1-5.

Din præsentation blev virkelig flot vurderet til 4,9 for det faglige indhold og 4,9 for den præsentationsmæssige del. Tallene taler for sig selv! Det var en super workshop; fagligt i top, engagerende og underholdende.


Morgendagens Heltinder
Det var et forrygende foredrag, du gav os heltinder i Århus.
Du var meget energisk og gjorde oplægget meget vedkommende for tilhørerne på den måde, som du inddrog os i debatten.
Netværket har fået mange positive tilbagemeldinger fra de fremmødte "på din konto".